MECHELEN – Spaces, wereldwijd aanbieder van kantoorconcepten, heeft nog maar pas zijn eerste Belgische locatie geopend in  Diegem en kondigt nu al de opening van vier extra kantoren aan. Eén daarvan komt in het House of Marketing in Mechelen.

Spaces richt zich met zijn innovatieve design-kantoren, coworkingplekken en vergaderzalen tot gelijkgestemde starters, freelancers, KMO’s en (inter)nationale ondernemingen die een werkplek nodig hebben die zowel inspireert als stimuleert. Aan die community worden diensten aangeboden zoals gratis wifi, een barista koffiebar, administratieve ondersteuning en een groot aanbod aan business events en netwerk lunches. Kenmerkend voor Spaces is het innovatieve design, waarvoor telkens een beroep wordt gedaan op internationaal gerenommeerde ontwerpers.

William Willems, algemeen directeur van Spaces België: “We zorgen ervoor dat ondernemers succesvol kunnen zijn door hen de keuze te bieden om anders te werken. We willen werken leuker, inspiratievoller en gevarieerder te maken.”

Spaces Brussels Airport, de eerste Belgische vestiging, opende zopas haar deuren. In oktober komen er twee vestigingen bij: één in de Brusselse Belliardstraat en één in Mechelen. Spaces Mechelen komt in het iconische House of Marketing aan het Kardinaal Mercierplein, met 3.500 m² kantoorruimte op wandelafstand van het Mechelse station.

In februari 2019 is de opening gepland van Spaces Antwerpen X, vlakbij het station van Berchem. In mei 2019 opent Spaces Stock Exchange aan de Brusselse Visverkopersstraat.

William Willems: “Spaces wil aanwezig zijn in alle grote steden wereldwijd. In ons land mikken we op niet minder dan 20 locaties tegen 2020. Naast Brussel, Mechelen en Antwerpen staan ook locaties in onder meer Gent, Luik, Leuven, Charleroi, Namen en Hasselt op onze verlanglijst.”