SINT-KATELIJNE-WAVER – De skwinkeliers van Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver leggen hun klanten extra in de watten in de aanloop naar Valentijn. Ze delen krasloten uit waarmee je aankoopbonnen kan winnen om te winkelen… in Katelijne en Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

De handelaars van de twee gemeenten willen hun klanten zodanig verwennen, dat ze niet naar andere gemeenten trekken voor hun aankopen. Dat geldt ook voor de aankopen voor valentijnsdag. Tot en met 14 februari krijgen shoppers die iets kopen bij één van de 54 deelnemende handelaars krasloten waarmee ze aankoopbonnen van 5 tot 250 euro kunnen winnen. De winnaars kunnen de bonnen besteden bij de deelnemende handelaars in Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Facebook

Via de Facebookpagina van skwinkel kan je nog extra krasloten scoren en de klanten worden aangepord om de deelnemende handelaars te taggen of te vermelden op Facebook.

Om de (potentiële) klanten in valentijnsstemming te brengen, worden de twee gemeenten voor de komende twee weken versierd met hartelijke sfeerverlichting en vlaggen.