Sizable wordt tweede bij Bizidee

Bart Van Praet, Kevin Verbesselt, Isaure Custers, Koen De Smet en Nico De Kempeneer.

Bart Van Praet, Kevin Verbesselt, Isaure Custers, Koen De Smet en Nico De Kempeneer.

De mobiele internetservice Venn van Oost-Vlaming Arne Valaert en Brusselaar Pierre-Gilles Dehaye is op de eerste plaats geëindigd bij Bizidee. Dat is een ondernemingsplan-wedstrijd die wordt georganiseerd in opdracht van de Vlaamse Overheid en met steun van het Agentschap Ondernemen. Op de tweede plaats eindigde Sizable dat onzichtbare onderhemden verkoopt. Sizable is een project van vier Vlaams-Brabanders en van Bart Van Praet uit Ruisbroek.

De winnaars krijgen een startkapitaal van 15.000 euro, 8 uur advies van auditgigant KPMG, een jaar lang een Officenter kantoorruimte, een BAN-wildcard en een peter of meter.

“Venn biedt een mobiele internetservice aan, gespecialiseerd in de bouw- en mobiliteitssector”, vertelt Arne Valaert. “Op afgelegen locaties zoals bouwwerven of havens is het vaak moeilijk om een stabiele internetverbinding tot stand te brengen. Maar dankzij onze producten is dit vanaf nu wel mogelijk.”

“We hebben een gamma producten ontwikkeld dat zorgt voor een stabiele, betrouwbare en efficiënte verbinding”, gaat Pierre-Gilles Dehaye verder. “Hiervoor aggregeren we alle nationale mobiele netwerken in één verbinding. De producten zijn eveneens mobiel, zodat ze kunnen worden verplaatst  van de ene naar de andere locatie.”

sizableSizable, het project van Bart Van Praet uit Ruisbroek en Vlaams-Brabanders Kevin Verbesselt, Isaure Custers, Koen De Smet en Nico De Kempeneer, wint een geldprijs van 5.000 euro, een BAN-wildcard
en een peter of meter. Sizable lanceert zogenaamd onzichtbare onderhemden, vervaardigd uit bamboe viscose en organisch katoen die aangenaam en zacht aanvoelen. Bamboe viscose is comfortabel, slijtvast, antibacterieel en absorbeert drie keer meer vocht dan katoen. Daarnaast wil Sizable elk lichaamstype van een passend ondershirt voorzien.

U hebt interesse in interessante starters? Kijk dan eens op onze starterspagina.