Bullets G & GMoyersoen NV uit Aartselaar heeft de opdracht gekregen om de site van metaalconstructiebedrijf G&G International, gelegen langs het zeekanaal Brussel-Schelde in Willebroek, te verkopen of online te veilen met alle productielijnen, kantoren en voorraad van de onderneming. De site is 17 hectare groot.

G&G heeft in maart van dit jaar het faillissement aangevraagd. Curator is mr. Thierry Lammar. De zoektocht naar een overnemer gaat verder, maar op www.moyersoen.be is er sinds dinsdag ook een online veiling aangekondigd.

Volgens Christophe Moyersoen, gedelegeerd bestuurder van het online veilinghuis, gaat het om een uitstekende gelegenheid voor wie in de sector snel wil uitbreiden of investeren zonder daarom nieuwe goederen te willen aanschaffen: “Het is een unieke opportuniteit om een complete startklare fabriek te verwerven.”

G&G ontwikkelde en maakte drukvaten voor de olie-, gas-, chemische en petrochemische industrie en was tevens actief in de constructie van metalen platen en in de sector van de hernieuwbare energie.