MECHELEN – Voor de tweede keer op rij is Sirius Legal tweede geworden tijdens de Twinkle Awards. Het Mechelse advocatenkantoor moest enkel in ING Bank de meerdere erkennen in de categorie Support.

De Twinkle Awards zijn de voornaamste prijzen in de e-commercesector en richten zich op webshops enerzijds en toeleveranciers anderzijds. De Twinkle-redactie, een online stemming en de adviesraad kozen daarbij verschillende genomineerden in elf categorieën. Bedrijven uit de sector beslisten dan over de uiteindelijke winnaars.

In de categorie Support grijpt Sirius Legal voor de tweede maal naast de hoofdprijs. Vorig jaar moest het nog KBC Bank laten voorgaan. Dit jaar is dat ING Bank. Sirius Legal laat wel grote namen als Belfius, BNP Paribas en een andere juridische diesntverlener deJuristen, achter zich.

“We zijn bijzonder trots dat onze volgehouden inspanningen om sterk juridisch advies en de best mogelijke service te garanderen voor onze cliënten door heel wat spelers uit de e-commercesector geapprecieerd wordt”, zegt Bart Van den Brande, managing partner van Sirius Legal.

Juridische ondersteuning

Sirius Legal is één van de weinige advocatenkantoren of juridische dienstverleners in België die zich ten volle specialiseert in internet, e-commerce, databescherming en nieuwe technologieën. Al meer dan 8 jaar staat het team van 9 advocaten, operatief vanuit de kantoren in Mechelen en Brussel, bedrijven bij. “Daar zijn alle mogelijke juridische vragen rond hun online activiteiten aan verbonden. Onze klanten zijn vaak webshops, webbouwers, online marketingbedrijven, enzoverder”, licht Bart Van den Brande toe.

Als juridische partner werkt Sirius Legal ook met heel wat sectorfederaties en belangenorganisaties in de e-commerce samen. Het gaat dan onder andere om SafeShops.be, Feweb en BAM.