Sint-Katelijne-Waver verwelkomt filiaal Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum AertsMensen met hoorproblemen kunnen sinds dit weekend in Sint-Katelijne-Waver terecht bij Hoorcentrum Aerts. Marian Saels, audioloog van opleiding, wordt de winkelverantwoordelijke. Zij werkte eerder in andere vestigingen van de hoorspeciaalzaak. Momenteel zijn er acht vestigingen, maar Hoorcentrum Aerts wil dit jaar groeien tot elf vestigingen.

“We onderscheiden ons van andere hoorcentra door in elke vestiging een gediplomeerd audioloog aanwezig te hebben. Zo verzekeren we onze klanten van deskundig advies,” aldus winkelverantwoordelijke Marian Saels. Bij Hoorcentrum Aerts krijgt elke klant een vaste audioloog toegewezen. Die volgt vanaf de hoortest tot en met nazorg van hoorapparaten en accessoires alles persoonlijk op.

Wie wil kan bij Hoorcentrum Aerts terecht voor een gratis hoortest. “In België zou 10% van de bevolking met hoorproblemen kampen. In Sint-Katelijne-Waver zou dat neerkomen op 2.000 inwoners. We zijn als handelsvereniging dus zeer tevreden dat Hoorcentrum Aerts een vestiging opent in onze gemeente en deze mensen kan helpen,” aldus Philip Peeters, centrummanager voor de vzw Winkelpromotie. Op dinsdagnamiddag is er een vrije raadpleging en kunnen mensen zonder afspraak het hoorcentrum bezoeken. Elke laatste dinsdag van de maand is de gehele dag een gehoortestdag zonder afspraak.