SINT-AMANDS – Twee jaar na de opening vernieuwt restaurant Café d’O aan de Scheldeoevers haar keukenteam met de chefs Nils Delvaux, Nicky Cami en Liam Van Assche, die samen het nieuwe, getalenteerde team vormen. De zaak van gastvrouw Annick Gevers is klaar voor de volgende stap en trekt de kaart van het culinaire.

Gastvrouw Annick Gevers maakte na een carrière van twintig jaar in het bankwezen twee jaar geleden de overstap naar de horeca. Dat ze daar met glans in geslaagd is, bewijst het succes van restaurant Café d’O in Sint-Amands vandaag. Op de locatie waar vroeger sterrenzaak ‘t Ebdiep gevestigd was, straalt het interieur met z’n stijlvolle, hedendaagse Scandinavische look, rust, warmte en gezelligheid uit.

Jong en gedreven keukenteam

Er staat sinds kort een vernieuwd team in de keuken. Na passages bij onder meer restaurant De Schalk in Willebroek en Toque-Tok in Schelle wil chef Nils Delvaux bij restaurant Café d’O staan voor een klassieke, smaakvolle keuken met de nodige verfijning en een hedendaagse uitstraling.

Verder bestaat het keukenteam uit Nicky Cami, die na haar opleiding in Ter Groene Poorte ervaring opdeed in restaurant a’Muze in Opwijk, en Liam Van Assche die in Ter Groene Poorte en bij restaurant Auberge de Herborist de knepen van het vak leerde.

Restaurant Café d’O trekt met het nieuwe team nu resoluut de kaart van het culinaire. In het maandelijks wisselend vier-, vijf- of zesgangenmenu is de signatuur van de chef duidelijk zichtbaar: dagverse producten, klassiek bereid, maar op een hedendaagse manier ten volle tot hun recht gebracht.

Paling in ‘t groen is een topper op de kaart in deze streek van de paling. “Door met Schilders, de lokale leverancier van paling in Mariekerke, te werken, kunnen we onze gasten continu de beste kwaliteit garanderen”, aldus gastvrouw Annick Gevers.