simEen aantal High Growth Companies, Innovation Growth Companies en High Potential Starters hebben zich aangesloten bij SIM Belgium (Service Innovation Management), dat early-stage- en groeibedrijven steunt door een netwerk van business angels en consultants. Twee van die bedrijven zijn gevestigd in de regio Mechelen: Capture Experts uit Mechelen en Isoltechnics NV uit Ruisbroek. Zij kunnen een beroep doen op de expertise van de SIM-coaches.

Capture Experts is gespecialiseerd in de implementatie van mailrooms en meer complexe systemen voor documentprocessing om de inkomende documentenstroom optimaal te controleren met de meest up-to-date software op maat van de klant.

Isoltechnics is gespecialiseerd in isolatie, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

SIM Belgium trok ook twee extra business coaches aan: Talita Heijmerink en Christine Brone. De expertise van Talita Heijmerink is het stroomlijnen van productie- en bedrijfsprocessen. Als business angel coach wil ze die ervaring delen met KMO’s die een beroep doen op SIM Belgium. Christine Brone is een mediamarketeer die KMO’s gidst doorheen het digitale medialandschap.