MECHELEN – ShopWeDo gaat een partnership aan met MyParcel. Het Mechelse e-commercebedrijf gaat verder focussen op e-fulfilment en verkoopt de spin-off Sendr aan MyParcel.

MyParcel, eigendom van Postnl, is één van de snelst groeiende verzendplatformen in de Benelux. Het platform is actief in België en Nederland en wordt door meer dan 23.000 webshops gebruikt. Zij nemen nu dus ook de verzenddienst Sendr over van ShopWeDo.

Kenny Van Paesschen en Veronique Bogaerts, zaakvoerders: “Nakende verschuivingen en prijsverhogingen bij onze carriers en een verdere focus en investering in ons moederbedrijf ShopWeDo e-fulfilment hebben ons doen beslissen om onze verzenddienst Sendr te stoppen en hiervoor een partnership aan te gaan met MyParcel.
We zijn ervan overtuigd van deze nieuwe samenwerking en gedeelde passie voor pakjes verzenden.”

Geen impact op ShopWeDo

Deze overname laat het Mechelse ShopWeDo toe om verder te focussen op de rol als e-fulfilment partner. “Met een investering van meer dan 2 miljoen euro in een gloednieuw warehouse vorig jaar en nog eens 0,5 miljoen euro in magazijnautomatisatie dit jaar ontwikkelt ShopWeDo zich verder als logistiek e-fulfilment bedrijf.”

De focus van beide zaakvoerders Kenny Van Paesschen en Veronique Bogaerts ligt nu op de verdere groei van hun twee andere e-commerce bedrijven, namelijk e-fulfilment bedrijf ShopWeDo en de bekende kinderwebshop Babygoodies.shop .