ShopWeDo pakt e-commerce bestellingen in tot 22 uur

shopwedoShopWeDo uit Mechelen heeft vanaf maandag 21 maart de cut-off voor de webshops verlaat naar 22 uur. Dat betekent dat alle webwinkels die hun logistieke afhandeling aan ShopWeDo hebben uitbesteed hun klanten vanaf nu tot 22 uur kunnen laten bestellen. De dag daarna worden de bestelde goederen geleverd.

“Op deze manier hopen wij de kloof tussen België en Nederland weer een stukje kleiner te maken als het aankomt op levertijden en leversnelheid”, zegt Kenny Van Paesschen, CEO van ShopWeDo. “Studies wijzen uit dat late cut-off tijden ervoor zorgen dat online shoppers sneller en vaker op je webshop bestellen. We denken dat de webshops van onze klanten hierdoor vrijwel onmiddellijk 10 tot 15% meer zullen verkopen per dag. We zijn met ShopWeDo steeds een voorvechter geweest voor de afschaffing van het verbod op nachtarbeid. Nu het eindelijk zover is, ben ik erg opgetogen dat we zo snel de daad bij het woord kunnen voegen.”

Sara en Olivier, de twee warehouse managers bij ShopWeDo, zullen samen met hun team de overgang naar de nieuwe cut-off tijd in goede banen leiden. Kenny Van Paesschen: “We hebben Olivier Cauwenbergh (top-kajakker en deelnemer aan de Olympische Spelen in Londen) aangeworven om de avondploeg te leiden. We hopen snel nog 2 à 3 extra arbeidsplaatsen te creëren in die avondploeg. Er komt eerstdaags ook een nieuwe sales-medewerker bij. Binnenkort kunnen we ook aan de slag op een nieuwe locatie. ShopWeDo wil dit jaar nog haar magazijnruimte uitbreiden met ongeveer 3000m². Over de nieuwe locatie is er nog geen definitieve beslissing genomen, maar ze zal wel in de regio Mechelen zijn.”