ShopWeDo.com verzorgt logistiek voor webshops

Foto Dirk Vertommen

Foto Dirk Vertommen

ShopWeDo.com gaat de logistiek verzorgen voor webwinkels. De Mechelse KMO stelt opslagruimte ter beschikking van de webwinkels en verzendt ook hun producten. De webshops kunnen eveneens gebruik maken van het webshop platform van ShopWeDo.com.

Veel handelaars beginnen met een webwinkel om het hoofd te kunnen bieden aan de concurrentie van grote webwinkels zoals Amazon en Bol.com. Maar de praktische organisatie van zo’n webshop brengt veel werk mee: opslag van goederen, administratie, snelle verzending van de goederen, extra personeel… Kenny Van Paesschen, eigenaar van ShopWeDo.com: “De webwinkels kunnen gebruik maken van ons magazijn van 1.200 m² in Mechelen-Zuid. Als bij één van de winkels voor 15 uur een product wordt besteld, bezorgen wij dat tegen de volgende dag bij de klant.” In de toekomst wil hij de leveringstermijn nog scherper stellen. “Dan moet het mogelijk worden een product dat voor 23 uur werd besteld nog de volgende dag te leveren.”

Handelaars die bij ShopWeDo.com een basiswebshop willen opzetten, betalen daar 50 euro per maand voor plus een bedrag voor inpakken en verzenden per besteld product.

Kenny Van Paesschen heeft zelf ook een webshop: Babygoodies.com met gepersonaliseerde babyspullen.