MECHELEN – ShopWeDo heeft zijn magazijnteam uitgebreid met vier nieuwe medewerkers en een ervaren warehouse manager. Daarmee speelt het Mechelse e-commercebedrijf in op de forse groei van de voorbije maanden.

Het Mechelse ShopWeDo kende in 2017 over de hele lijn een groei van maar liefst 110 procent. Kenny Van Paesschen, ceo ShopWeDo: “We gingen van 45.000 naar meer dan 100.000 verzendingen, van 2.000 m² naar 4.000 m² magazijnoppervlakte en van 12 naar 18 vaste medewerkers. Daarenboven zijn er hier dagelijks 5 tot 10 tijdelijke werkkrachten aan de slag. 2017 was een jaar om niet snel te vergeten.”

Door deze exponentiële groei ging Van Paesschen op zoek naar versterking op de magazijnvloer. “Met Andy, Yannick, Zeno en Lars hebben we ons team fors uitgebreid met vier nieuwe magazijniers. Daarnaast hebben we ook een ervaren warehouse manager in huis gehaald.”

Warehouse manager Tom Zegers heeft een jarenlang e-commerceverleden bij een grote elektroketen. Hij stuurde er dagelijks een team van tientallen collega’s en kent de werkvloer door en door. “Na veertien jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen mij werd gevraagd om bij ShopWeDo de leiding te komen nemen, was ik meteen enthousiast. Structuur brengen op de werkvloer, foutmarges verkleinen, de service en kwaliteit nog verhogen en vooral het warehouse team nog hechter maken, zullen het komende jaar mijn eerste prioriteiten zijn”, zegt Tom Zegers.