Semindex enkel nog via Eventonline en Venues Online

eventBegin dit jaar werd bekend dat Eventonline Semindex overnam en dat alle Semindex-klanten geleidelijk zouden worden overgezet naar Eventonline en Venues Online. Dat is intussen ook gebeurd. Een papieren versie zoals Semindex die had, komt er niet, aangezien alles terug te vinden is op Venues Online.

Momenteel staat er nog een interface op Semindex die de bezoeker doorstuurt naar Venues Online. Semindex is vanaf nu niet meer te raadplegen. Wie een geschikte partner zoekt voor MICE-activiteiten, kan terecht bij Erik Wood en Olivier Wauters van Eventonline en Venues Online.

Eventonline is een online evenementengids voor de organisatie van bedrijfs- en privéfeesten, congressen en seminaries. Alle informatie over de MICE-sector in België wordt hier gebundeld. Tot dezelfde groep behoort ook Venues Online, een platform voor de B2B sector. Eventonline geeft ook het gratis online MICE Magazine uit dat informatie en nieuws uit de sector verzamelt en publiceert. Eventonline werkt uitsluitend digitaal en wordt gerund door Erik Wood en Olivier Wauters.