LIER – De Base Shop op de Grote Markt in Lier gaat dicht op 23 januari. De klanten worden overgenomen door Selexion Elektromic Willoqué in Lier.

Elektromic uit Geel realiseert zijn vierde overname in minder dan een jaar en neemt het klantenbestand van de Base Shop op de Lierse Grote Markt over. Deze winkel sluit en de klanten kunnen vanaf nu terecht bij Selexion Elektromic Willoqué aan de Mechelsesteenweg 221 in Lier.

“Base werd twee jaar geleden al overgenomen door Telenet”, vertelt gedelegeerd bestuurder Koen Michiels van Elektromic. “We hebben in onze zaak aan de Mechelsesteenweg in Lier een Telenet-servicepunt en hadden al langer voorgesteld om Base bij ons te integreren. Nu zijn we tot een akkoord gekomen. Voor onze groep wordt dit het eerste servicepunt van Base.”

Werknemers

De Base-winkel op de Grote Markt in Lier gaat op 23 januari dicht. De klanten zijn geïnformeerd dat ze voortaan terechtkunnen aan de Mechelsesteenweg 221. De twee medewerkers van Base die actief waren in die winkel, krijgen een andere functie binnen de Telenet-groep. Selexion Willoqué neemt twee nieuwe medewerkers in dienst voor de Base-klanten.