MECHELEN – Secretary Plus, met kantoor op de Blarenberglaan in Mechelen, is uitgeroepen tot één van de tien Best Workplaces 2018 in de categorie organisaties met minder dan 500 werknemers. De afgelopen tien jaar heeft Secretary Plus al zes keer deze titel behaald.

De verkiezing Best Workplace is een jaarlijks initiatief van Great Place to Work, een internationale onderzoeks-, advies- en opleidingsinstelling die organisaties helpt om fantastische werkplekken te creëren en in stand te houden, via de ontwikkeling van een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen. In België is de Vlerick Business School de officiële partner van Great Place to Work.

Om te bepalen of een bedrijf een Best Workplace is, baseren de organisatoren zich op twee objectieve meetinstrumenten: de trust index en de culture audit. De trust index is gebaseerd op vertrouwelijke en anonieme feedback van medewerkers en meet of de organisatie een goede werkgever is. De culture audit onderzoekt het waardensysteem van de organisatie en brengt de managementcultuur in beeld. Op beide screenings behaalde Secretary Plus zeer goede resultaten.

Kernwaarden

Linda Cappelle.
© Secretary Plus.

Algemeen directeur Linda Cappelle is heel trots met deze erkenning. “Dat we opnieuw in de prijzen vallen, is een mooie beloning voor al ons harde werk het afgelopen jaar. We proberen van Secretary Plus een aangename en gezonde werkplek te maken met oog voor onze kernwaarden. Zo wonnen we in 2017 de Gezond Werken Award voor ons gezondheidsbeleid, een mooie blijk van respect voor onze werknemers. Verder streven we ernaar om een hoogstaande klantervaring te realiseren in onze dienstverlening en zullen we met het oog op de toekomst die kwaliteit blijven leveren.”

Naast kwaliteit en respect worden ondernemerschap, creativiteit, groei en team spirit hoog in het vaandel gedragen bij Secretary Plus, dat zweert bij een familiale werksfeer. “We werken hard en zetten ook samen in op persoonlijke en professionele groei. Maar tegelijkertijd is er ruimte voor ontspanning en vieren we onze successen. Work hard, play hard!”

De bekroning is voor Secretary Plus dit jaar extra speciaal. “We bestaan 25 jaar, dus dit is een extra reden om te feesten! Als één hecht team hebben we de afgelopen jaren samen aan ons succesverhaal geschreven. We hebben de organisatie gemaakt tot wat ze vandaag is: een bijzonder bedrijf waar we allen met trots en plezier werken.”