LIER – Familiebedrijf Dox, dat gesticht is in 1839, heeft zijn zaak aan de Liersesteenweg in Lier grondig verbouwd en kiest resoluut voor school- en interieurinrichting. Speelgoed vind je in de nieuwe zaak niet meer, en voor kantoorgerief kan je vooral op de webshop terecht.

Dox was tot nu toe bekend voor zijn kantoorgerief, uitrusting voor scholen en speelgoed. Na de grondige renovatie wordt de kernactiviteit, uitrusting voor scholen, fors uitgebouwd. Ook het gamma interieurinrichting is grondig vernieuwd.

“Dox heeft zijn assortiment schoolmeubilair helemaal vernieuwd”, vertelt een enthousiaste shopmanager Katrien Van Bruane. “We leveren schoolbanken in alle maten en vormen, van de originele vintage schoolbanken en stoelen zoals we ze kennen uit onze kindertijd, tot de heel nieuwe Dox originals die door Dox zelf zijn ontworpen.”

Het nieuwe gamma schoolbanken is zodanig ontworpen dat je ze in verschillende vormen – zelfs in kringen – aan elkaar kan voegen.

Co-working

“Nieuw is dat we nu ook plaats voor co-working aanbieden”, zegt Katrien. “Je kan hier bij ons werk- of vergaderruimte huren. Dat geeft het bijkomende voordeel dat we op die manier ons meubilair kunnen tonen en dat het kan worden gebruikt in een echte werkomgeving.”

Alles is voorradig om te vergaderen volgens alle moderne vereisten, zoals een televisiescherm waarop je je laptop of je smartphone kan aansluiten om powerpoint presentaties en ander beeldmateriaal te tonen.

Voor het co-worken wordt samengewerkt met Bar d’Office uit Antwerpen, naar eigen zeggen Vlaanderens grootste co-working netwerk. Voor 70 euro per maand mag je tot veertig uur per maand van de infrastructuur gebruikmaken.

De officiële opening van de nieuwe zaak volgt over enkele weken.