Schoettger bestuurder van Telenet Group Holding

SchoettgerDe raad van bestuur van Telenet Group Holding NV heeft na het vrijwillig ontslag van Angela McMullen als bestuurder en als lid van het auditcomité van Telenet besloten Suzanne Schoettger te coöpteren als nieuwe bestuurder, en te benoemen tot lid van het auditcomité van Telenet.

Suzanne Schoettger werkt bij Liberty Global (referentie-aandeelhouder van Telenet) en haar voorgangers sinds april 1999. Momenteel is zij Chief Audit & Compliance Officer bij Liberty Global. Daarvoor bekleedde Suzanne Schoettger diverse functies in de financiële verslaggeving, auditing en interne controle binnen de globale voetafdruk van Liberty Global. Schoettger heeft een Master in Professional Accounting behaald aan de University of Texas in Austin en een Bachelor of Arts in Economics aan Hastings College. Daarnaast heeft zij het Harvard Business School’s General Management Program voltooid.

Bert De Graeve, voorzitter van de raad van bestuur van Telenet: “Ik dank mijn collega Angela McMullen voor haar waardevolle bijdrage aan de raad van bestuur en het auditcomité van Telenet gedurende de voorbije drie en een half jaar. Angela heeft als huidige CFO en Managing Director – Operations van Liberty Global Concent Investments een belangrijke rol gespeeld in de vormgeving en recente investeringen in de premium entertainment en content strategie van Telenet. Tevens ben ik verheugd dat we Suzanne Schoettger kunnen coöpteren als nieuwe bestuurder en als lid van het auditcomité van Telenet, gelet op haar uitgebreide expertise op het gebied van financiële rapportering, auditing en interne controle. Als huidige Chief Audit & Compliance Officer binnen Liberty Global zal zij een belangrijke meerwaarde leveren aan de raad van bestuur en het auditcomité van Telenet. Wij kijken ernaar uit om met haar te kunnen samenwerken.”