Schenker Logistics BeNeLux breidt zijn managementteam uit. Marcel Wijnhoven is vanaf 1 oktober Senior Vice President Contract Logistics en Miranda van der Meijden is vanaf nu verantwoordelijk voor Commercial Management.

Schenker Logistics BeNeLux bundelt alle krachten van het bedrijf in België, Nederland en Luxemburg en omvat vijf divisies: Luchtvracht, Zeevracht, Landtransport (weg, rail en multimodaal), Contractlogistiek en Fairs, Events & Special Products. Samen met de negen andere clusters in Europa vormt Schenker Logistics BeNeLux regio Europa.

“Vanuit onze strategisch gelegen vestigingen combineren wij onze expertise op het gebied van luchtvracht, zeevracht en landtransport over weg en spoor tot een transportproduct op maat van onze klanten”, zegt Leon Janssen, CEO Schenker Logistics BeNeLux.

“Aangevuld met de diensten van onze logistieke centra in de hotspots en de unieke service op het gebied van beurzen en events kan ik met trots stellen dat ons bedrijf alles in huis heeft om onze klanten een interessant en geïntegreerd totaalpakket aan te bieden. Wij gaan voor de beste logistieke oplossing en een optimale klanttevredenheid.”