schenker-boicLogistiek dienstverlener Schenker nv, met onder meer vestigingen in Mechelen en Willebroek, heeft een contract ondertekend met het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité, waardoor Schenker nu de exclusieve logistieke partner is van het BOIC.

Als officiële logistieke dienstverlener van Team België is Schenker nv verantwoordelijk voor alle transport- en logistieke diensten voor het BOIC.

DB Schenker is een wereldwijde speler in sport- en evenementenlogistiek en telt ruim duizend medewerkers in vijftig landen. Customer service, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de activiteiten van de onderneming, en die waarden gaan hand in hand met de doelstelling van het BOIC. “We hebben DB Schenker gekozen wegens hun ruime wereldwijde ervaring in het verlenen van logistieke diensten bij grote internationale sportevenementen”, aldus Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC.

Schenker is uiteraard blij met de overeenkomst. “We zijn zeer verheugd dat we voortaan de logistieke partner van deze prestigieuze organisatie zijn”, zegt Annegret Müller, Head of Sports & Events bij Schenker nv. “DB Schenker beschikt over eigen competence centers gebaseerd op onze jarenlange ervaring met de Olympische en Paralympische Spelen, voetbal- en zeilevenementen en wereldkampioenschappen. Dit sluit perfect aan op de behoeften van het BOIC. Met ons wereldwijde netwerk kunnen wij een goed op elkaar aansluitende transportketen bieden en voldoen aan alle logistieke eisen van de organisatie.”