SBB wordt partner van Netwerk Ondernemen

SBBAccountants- en adviesbureau SBB is zopas partner geworden van Netwerk Ondernemen, een netwerk van ervaren bedrijfsleiders die vanuit hun maatschappelijk engagement beloftevolle starters gedurende 2 à 3 jaar een kosteloze kwalitatieve begeleiding geven.

Met deze samenwerking ondersteunt SBB zijn eigen starterswerking waar het bedrijf al jaren sterk op inzet. Met het oog op een langdurige klantenrelatie zijn startende ondernemers immers een belangrijke doelgroep voor het accountantskantoor. Sinds begin dit jaar vonden al 600 startende zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepers de weg naar SBB.

“SBB, met 6 van zijn 28 kantoren in de provincie Antwerpen, onderschrijft de basisfilosofie van Netwerk Ondernemen (Om jobs te creëren, moeten we ondernemers creëren) en moest dus niet lang nadenken om met deze organisatie in zee te gaan”, aldus Jef Franck, pr-manager van SBB.

“SBB stelt zijn 28 kantoren in Vlaanderen ter beschikking van de begeleiders en de starters. Hun maandelijkse meetings kunnen er plaatsvinden. En als er een fiscaal boekhoudkundig aspect opduikt tijdens het begeleidingstraject, kan de coach het advies inwinnen van onze experten. SBB kan ook informatiesessies voor startende ondernemingen geven, zoals onlangs al gebeurde over de tax shelter.”

SBB maakt tevens deel uit van de selectiecommissie die de starters selecteert die in aanmerking komen voor een begeleiding.

Netwerk Ondernemen is in Vlaanderen actief sinds mei 2014 en heeft in het eerste werkjaar 22 startende ondernemers gratis begeleid. In 1 jaar tijd hebben die starters die geselecteerd werden uit 270 kandidaten 48 jobs gecreëerd.

Een lijst met starters uit de Mechelse regio vindt u hier.