Sanoma-blad Marie-Claire nu ook online

marieclaireMaandblad Marie Claire België dat op de markt is sinds maart 2013 lanceert op 21 oktober zijn nieuwe website www.marieclaire.be. Deze Nederlandstalige website brengt dagelijks lifestyle-, beauty en modenieuws aangevuld met een vrouwelijke selectie uit het (wereld)nieuws.

Net als het tijdschrift brengt de site een mix van nationale en internationale artikels, reportages over en voor vrouwen, mode, beauty, designers en een doe-pagina met tips voor weekend of vrije dagen.

De website marieclaire.be vervangt de bestaande Nederlandstalige Marie Claire-blog. Wie naar marieclaireblog.be surft, komt voortaan meteen terecht op de nieuwe site. Ruth Goossens, hoofdredactrice van Marie Claire België, is blij met de site. “De website is een mooie aanvulling op ons magazine. We kunnen reportages in het blad aanvullen met leuke extra’s op de site, scoops en nieuwtjes kunnen snel met onze fans gedeeld worden en we nemen ons publiek mee achter de schermen van onze redactie.”

Marie Claire België is een magazine met een mix van mode, beauty en maatschappelijk geëngageerde verhalen voor stijlvolle, intelligente vrouwen tussen 25 en 45 jaar. Het blad wordt uitgegeven door het Mechelse SBPP, een joint venture van Sanoma en de Marie Claire Groep.