Het Mechelse Sanitechniek, expert in het installeren van sanitair en HVAC en onderdeel van de Mechelse Willemen Groep, heeft een nieuwe website. Hiermee wordt een jubileumjaar ingezet, want Sanitechniek bestaat in 2017 30 jaar.

Sanitechniek PVBA ging van start in 1984 maar het was pas na de uitbreiding van de activiteiten in 1987 dat Sanitechniek NV werd opgericht. Sinds 1999 behoort Sanitechniek tot de Willemen Groep. Het bedrijf met 40 medewerkers heeft zijn hoofdzetel aan de Oude Liersebaan in Mechelen.

Om zijn jubileumjaar goed in te zetten, heeft Sanitechniek niet alleen de vormgeving maar ook de structuur en de inhoud van zijn website een grondige make-over gegeven.

De vernieuwde website zet de activiteiten en de werkwijze van het bedrijf uiteen en toont een reeks referentieprojecten, zoals de kantoorgebouwen van Duvel in Willebroek, nieuwbouwproject Guldendal in Mechelen, woonzorgcentrum De Brielen in Willebroek, het politiekantoor en cellencomplex van Bodukap, het lascentrum van het De Nayer Instituut en Borgerstein in Sint-Katelijne-Waver en de kantoren van Telenet en het politiecentrum in Mechelen.

De nieuwe website van Sanitechniek is tevens aangepast voor smartphone en tablet.