San Marco Village kanshebber voor Antwerpse KMO-laureaat 2014-2015

SanMarcoVillageEvenementenspecialist San Marco Village uit Schelle is één van de zes kandidaat genomineerden voor de KMO laureaat van de provincie Antwerpen 2014-2015. Dit is een tweejaarlijkse prijs die sedert 2006 wordt uitgereikt door Unizo en haar partners. De andere kandidaat genomineerden zijn DISA International Holding bvba uit Beerse, Lambo Labo uit Wijnegem, Triamant en Trumag uit Turnhout en Intracto uit Olen. Kandidaat genomineerden voor Beloftevolle KMO zijn Sixinch uit Kontich en B-token bvba uit Retie.

Evenementenhal San Marco Village is een project van de familie Crijns. Operationeel zaakvoerder Johnny Crijns kreeg in Las Vegas (The Venetian Hotel) het idee voor de inrichting die werd gemaakt naar het voorbeeld van het San Marco plein in Venetië. De zaak naast één van de bowlingcenters van de familie Crijns aan de Boomsesteenweg opende in 2005. Voor een zittend diner kunnen in San Marco Village 1.200 tot 1.300 mensen plaatsnemen. Voor een walking dinner is er plaats voor 2.500 mensen. Er worden zowel privé- als bedrijfsfeesten georganiseerd.

Dit is pas de eerste stap op weg naar de toekenning van de prijs van KMO-laureaat. “De deelnemers aan deze wedstrijd blinken uit in fundamentele bedrijfsaspecten zoals innovatie en creativiteit, ondernemingszin, financieel management en maatschappelijk verantwoord ondernemen”, zegt Unizo-woordvoerder Kristof Tijssens.

“Uit de talrijke inschrijvingen van de provincie Antwerpen maakte de jury een selectie van KMO’s die sterk scoren en boven het maaiveld uitkomen. Dit is het resultaat van een intensieve speurtocht naar pareltjes van onze economie die meer aandacht verdienen dan ze tot dusver krijgen. Op deze wijze onderstreept Unizo het belang van onze KMO’s als motor van onze economie en bij uitbreiding van onze hele maatschappij. De winnaar(s) van deze wedstrijd worden als rolmodel naar voor geschoven en vormen een belangrijke bron van inspiratie om nog sterker te ondernemen.”

Na de eerste beoordeling door een vakjury komt er nu een tweede beoordelingsronde. De genomineerden voor de KMO-laureaat van de provincie Antwerpen en voor Beloftevolle KMO worden bekend gemaakt op 16 september. Daarvoor kan online worden gestemd. Op 22 oktober worden in Antwerpen de KMO laureaat en beloftevolle KMO 2014-2015 van de provincie Antwerpen bekend gemaakt. Zij nemen deel aan de nationale finale die haar orgelpunt krijgt op 21 november in Be-Lounge in Willebroek. De uitreiking van de nationale prijs heeft plaats in aanwezigheid van Vlaams Minister-President Geert Bourgeois en Unizo-topman Karel Van Eetvelt.