TreeSan Marco Village heeft er een derde eventlocatie bij. Na San Marco Village in Schelle en The View in Sint-Niklaas is er nu ook The Tree by San Marco Village aan de Mechelsesteenweg 380 in Lier.

“San Marco Village bestaat 10 jaar en is een gevestigde waarde geworden in het evenementiële wereldje”, zegt Johnny Crijns, afgevaardigd bestuurder van San Marco Village. “We organiseren ook veel events buiten San Marco, op lokaties die we zoeken voor onze klanten of lokaties die de klant zelf kiest. 18 maanden geleden hebben we The View in Sint-Niklaas geopend en nu werd het tijd voor een derde zaak: The Tree in Lier. We kozen opnieuw voor een goede ligging, tussen Antwerpen en Brussel en dicht bij de bruisende stad Mechelen.”

The Tree heeft een modern, strak interieur, uitgewerkt in aangename houtsoorten, om een strakke maar toch warme sfeer te creëren. De multifunctionele zaal leent zich voor bedrijfsfeesten, seminaries, productvoorstellingen, privé-feesten, babyborrels, huwelijksfeesten, communiefeesten… “De zaal geniet overdag van extra veel daglicht dankzij de grote ramen. ’s Avonds zorgt de ingebouwde led-verlichting voor een feeërieke sfeer. The Tree beschikt tevens over een ruim zonneterras waar het heerlijk vertoeven is op zonnige dagen.”

De zaal is geschikt voor recepties van maximum 350 personen, walking dinners voor maximum 300 personen, seated dinners voor maximum 200 personen en meetings voor maximum 200 personen.

De exploitatie, verkoop en marketing worden verzorgd door het bestaande team van San Marco Village. “Enkel het decor is anders; de service en de kwaliteit van het eten zijn identiek aan San Marco Village”, aldus Johnny Crijns.