Donderdag wordt de Mechelse hub van de regionale televisiezender RTV op campus De Ham van Thomas More officieel in gebruik genomen. Als Partners in Education zullen RTV en de Media School van Thomas More nauw samenwerken. De RTV-journalisten die vanuit de Mechelse hub werken, zullen hun kennis en ervaring delen met de studenten van de hogeschool. De journalisten krijgen de beschikking over een elektrische BMW i3 van BMW Juma Mechelen als regionale reporterswagen.

“Media-adviseur Isabelle Goossens van RTV contacteerde ons omdat ze zocht naar een mobiliteitsoplossing vanop de nieuwe locatie”, zegt Jakob Mignon, Business Developer van BMW Juma. “Gezien de korte en stedelijke verplaatsingen van de reporters, de laadmogelijkheden die RTV heeft op de Thomas More site en de Mechelse oriëntatie van RTV was de keuze voor een i3 van bij BMW Juma vanzelfsprekend. Heel snel kwamen we met RTV tot een akkoord voor een leasing over 3 jaar. De wagen wordt donderdag overhandigd.”

BMW Juma is woensdagavond ook gastheer voor de voorstelling van het nieuwe nummer van Sterck Magazine, die zal worden bijgewoond door 130 ondernemers. “Dat gebeurt op vraag van Sterck Magazine dat op zoek was naar een mooie locatie voor de voorstelling. Omdat wij partner zijn van Sterck Magazine kwamen ze bij ons terecht. Tijdens de bijeenkomst geeft Hans Burm, Manager Product Marketing van BMW Belux, nog een korte uiteenzetting over onze 7 serie plug-in Hybride. Daarna is er volop tijd om te netwerken, bij een hapje en een drankje aangeboden door de gastheer.”