SINT-KATELIJNE-WAVER – Wie bij sterrenrestaurant Centpourcent een Valentijnsmenu voor thuis bestelt, mag daar een boeket rode rozen van Rozen De Groof bij verwachten. De bloemist uit Sint-Katelijne-Waver slaat deze maand ook met andere bedrijven uit de regio de handen in elkaar.

Op de toog en de tafels, maar ook in het toilet vinden klanten van Centpourcent creaties van bij Rozen De Groof. “Wekelijks leveren wij daar verse bloemen. Ook voor hun inkom creëren wij maandelijks een pronkstuk”, legt Karen Belmans, zaakvoerder van Rozen De Groof uit. “Door er zo vaak te komen, ontstond spontaan het voorstel om tijdens Valentijn een samenwerking op te zetten.”

Chef Axel Colonna-Cesari presenteert tussen 14 en 17 februari een gastronomisch 3- en 4-gangenmenu. Bij het afhalen krijgen klanten een mousserende wijn en een boeket bloemen van Rozen De Groof mee.

Rozen op Valentijn

“Bij Valentijn wordt er niet afgeweken van de traditie. Ook dit jaar is een boeketje rode rozen omringd met groen de trend.” Die boeketjes gaan ook naar enkele concessiehouders uit de regio. Klanten die een auto aanschaffen bij Volvo Vermant, Kia Vermant of Jaguar Mechelen krijgen eveneens een rozenboeket van bij Rozen De Groof mee.

Rozen De Groof werd 20 jaar geleden opgericht door de ouders van Karen Belmans. Zij draait nu al 14 jaar lang in de zaak en kan dagelijks rekenen op een team van vijf medewerkers. “We hebben al alles in gereedheid gebracht. De winkel staat al volledig in het teken van Valentijn en we zijn klaar om de komende dagen een tandje bij te steken.”