Roy van Aalst aan de slag bij Descartes

vanaalstDescartes Systems Group, wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiek intensieve organisaties met Belgisch kantoor in Lier, stelt Roy van Aalst aan als Senior Director Benelux. Van Aalst is sinds begin 2014 in dienst bij Descartes als Senior Director South Europe, MENA en België. Hij zal zich vanaf nu uitsluitend focussen op de Benelux. België, Nederland en Luxemburg zijn binnen Europa immers drie belangrijke markten voor Descartes.

Als Senior Director Benelux is van Aalst verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van de vestigingen in België, Nederland en Luxemburg. Zijn taak bestaat uit het verstevigen van relaties en het ontwikkelen van nieuwe klanten en diensten in de regio.

Paul Simon Thomas, SVP Sales EMENAR bij Descartes: “Roy van Aalst, die als Nederlander sinds jaren in België woont, heeft meer dan 25 jaar ervaring in ICT-dienstverlening en beschikt over ruime commerciële ervaring. Met het opzetten van Cisco Systems en door van Cisco Benelux één van de best draaiende Benelux-operaties ooit te maken, heeft hij zijn strepen verdiend. Zijn gedreven persoonlijkheid, zijn proven track record zowel binnen als buiten Descartes, en zijn kennis van en affiniteit met zowel de Belgische als Nederlandse markt, zullen zeker bijdragen tot het verder uitbouwen van Descartes’ activiteiten in de Benelux.”

Roy van Aalst: “Verschillende ondernemingen zijn reeds klant in België en Nederland. Door de Benelux als één regio te benaderen, kan de klant profiteren van zaken als één interface en één support desk. Zo benadrukken we vooral de gelijkenissen in plaats van de verschillen, terwijl tegelijkertijd de lokale karakteristieken behouden blijven. Op deze manier trachten we meer synergie na te streven in onze activiteiten, om zo onze klanten in de regio Benelux nog beter te ondersteunen en adviseren.”