Round Table 73 schenkt enorm bedrag aan De Meerpaal

Foto Kwinten Verspeurt.

Foto Kwinten Verspeurt.

Op een geslaagde RT73 AfterWorkParty in de Willebroekse dancing Carré hebben de leden van de serviceclub Round Table 73 Bornem, ook bekend als de Stieren van Bornem, een wel heel grote cheque overhandigd aan De Meerpaal vzw. Op de cheque stond een bedrag van niet minder dan 36.000 euro ter ondersteuning van het nieuwbouwproject van De Meerpaal, een Willebroekse organisatie die instaat voor de fulltime opvang van twintig personen met een hersenletsel.

Deze gulle gift was mogelijk dankzij de opbrengst van de vorige RT73 AfterWorkParty en vooral dankzij het winnen van het nationaal fundraising-project binnen Round Table Belgium. Om dit National SandWichProject te kunnen winnen, hebben de Bornemse Tafelaars heel actief campagne gevoerd en in een paar maanden wel 75 andere Round Table clubs verspreid over heel België bezocht.

Deze aanzienlijke inspanningen werden beloond met het mooie bedrag voor De Meerpaal. Round Table 73 Bornem dankt daarvoor ook Round Table Belgium, alle Belgische Tafelaars en de deelnemers aan de AfterWorkParty.