Rosco opent Kempens filiaal

RoscoHet Mechelse Rosco, al meer dan 40 jaar zowel fabrikant als leverancier van creatieve maatoplossingen voor de afwerking van woningen en utiliteitsbouw, opent een extra filiaal in Westerlo om zijn klanten nog beter te bedienen.

Rosco heeft in Mechelen een eigen productieafdeling en heeft een assortiment dat een volwaardige oplossing biedt voor bouw- en renovatieprojecten. “Maar er is het drukke verkeer op de weg. Vaak wordt pas op het laatste moment beslist waar de vakman/handelaar naartoe moet en welke producten ze nodig hebben. Om dan in Mechelen te raken, is niet altijd zo evident”, aldus Rosco. “Daarom hebben we beslist om uit te breiden. Momenteel zijn we al in heel het land actief en op termijn is het ook de bedoeling van meerdere verkooppunten te hebben. We openden zopas ons nieuwe verkooppunt in de KMO-zone van Westerlo (Moestoemaatheide 16) in aanwezigheid van Peter Goegebeur, president van Fecamo Nationaal en Nationaal Voorzitter TC HMV WTCB.”

De nieuwe Kempische winkel wordt druk bezocht. “We bieden er het volledige Rosco-gamma aan met profielen, bewegingsvoegen, hoekbeschermers, lijmen en bouwchemie, tegeldragers, klokputten, doucheboards, douchegoten, wellness, gereedschap… noem maar op en zowel in Mechelen als in Westerlo hebben we het. Daarnaast hebben we ook onze eigen Rosco-producten Made in Flanders, zoals de kaders, de matten en kwaliteitdeksels/vloerluiken, en onze unieke Rosco-bouwplaat met een dichte kern uit XPS.”

Vaklui en handelaars kunnen dus Rosco-producten afhalen in Mechelen en in Westerlo. Technische ondersteuning wordt ter plaatse geboden door Geert Spruyt.

Het filiaal in Westerlo is een begin. Het is het eerste in een reeks van een verdere positionering en uitbreiding van Rosco.

Rosco kijkt ook over de grenzen. “Er is tevens een uitbreiding richting Italië. De firma Profilitec kwam met de vraag of ze onze Rosco-producten (kaders, matten, deksels, douchegoten en bouwplaten) kon verdelen en wij zijn daar graag op ingegaan.”