RIJMENAM – In de voormalige Tecno-winkel in de Lange Dreef in Rijmenam heeft Carrefour een nieuw filiaal ondergebracht. De lokale supermarkt opent onder het uithangbord van Carrefour Express.

Benjamin Petzel en Yana Smedts zijn de uitbaters van de nieuwe Carrefour Express in Rijmenam. De winkel van meer dan 190 vierkante meter groot heeft haar sluitingsdag op dinsdag en is de rest van de week open van 7 tot 20 uur, ook op zon- en feestdagen.

De opening kadert in het overnameakkoord van meerdere Tecno-winkels dat in januari 2017 met Carrefour werd afgesloten. Die in Rijmenam is al de vierde. Carrefour telt intussen meer dan 270 Express-winkels in ons land.

Compleet assortiment

De buurtwinkel beschikt over snelle maaltijdoplossingen, een aangepast assortiment, een verse fruitpers en gebraden kip aan het spit. Daarnaast is de ruimte-indeling van de nieuwe winkel georganiseerd in functie van de consumptiemomenten. Alles voor een volwaardig ontbijt staat samen, net als de gezouten snacks en tapas, zoete tussendoortjes en desserts, kant-en-klare maaltijden en de gezonde voeding.

Zoals in alle Express-winkels vinden klanten er ook het basisassortiment voor de dagelijkse boodschappen, zoals verse beenhouwerij en gevogelte, vis, verse groenten en fruit, dranken, babyverzorging, schoonmaakproducten en wasmiddelen, parfumerie, enzoverder.