RIJMENAM – Nog dit jaar opent Carrefour een nieuwe Express-buurtwinkel in Rijmenam. Deze opening kadert in het plan van Carrefour om haar netwerk van Express-winkels uit te breiden over het hele land.

Er worden dit jaar nog minstens zeven Carrefour Express-buurtwinkels geopend: “Dat gebeurt in Rijmenam, Brussel, Halle, Oostkamp, Schaarbeek, Vorst en Welchelderzande”, zegt Baptiste van Outryve, director pr & corporate communication van Carrefour. “Mogelijk opent er dit jaar ook nog een winkel in Gent, maar daar zouden externe factoren ervoor kunnen zorgen dat de opening pas begin volgend jaar plaatsheeft.”

De winkel in Rijmenam komt aan de Lange Dreef 35, waar ook al een voedingswinkel gevestigd was.

Met de geplande winkels erbij, zullen er dit jaar minstens 22 nieuwe Carrefour Express-winkels geopend zijn. Woensdag 8 november opende in Brussel een buurtwinkel in de Koningsstraat, nabij de Congreskolom.

Ruime openingsuren

Een Carrefour Express doet al het mogelijke opdat zijn klanten hun boodschappen gemakkelijk, snel, in een aangenaam kader en in een relatief ruime winkel kunnen doen. Deze buurtwinkels mikken ook op maximale beschikbaarheid, met erg ruime openingsuren: ook ’s avonds en op zon- of feestdagen. De diensten en openingsuren worden aangepast aan de verwachtingen van de klanten in de buurt van de winkel.

De Express winkels maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België die ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.