BurogestNamurReynaers Aluminium uit Duffel kiest naast zijn buitenlandse activiteiten eveneens voor verdere expansie in eigen land en investeert vooral in groei in Wallonië met de opening van een nieuw regionaal kantoor in Namen en de uitbreiding van zijn netwerk van constructeurs en installateurs.

Het Waalse netwerk van Reynaers met 65 constructeurs en installateurs wordt voortaan aangestuurd en ondersteund vanuit Namen. Het team staat onder leiding van Damien Stasse, Sales Manager Wallonië en is gevestigd in het bedrijvencenter Burogest (zie foto). Het Waalse netwerk bestaat uit Partners die ramen en deuren fabriceren en plaatsen, en Installers die instaan voor de aankoop van afwerkte ramen en de plaatsing verzorgen.
Deze focus op de Waalse markt maakt deel uit van de groeistrategie van Reynaers. Met de slogan Reynaers Aluminium, La référence pour vos châssis wil het bedrijf zijn positionering als de referentie voor aluminium ramen in nieuwbouw en renovatie verder uitbouwen in Wallonië.

“De opening van ons kantoor in Namen onderstreept het belang dat we hechten aan de nabijheid bij onze klanten, partners en medewerkers. Als belangrijkste kwaliteitsmerk voor hoogtechnologische architecturale aluminium systemen is er voor ons op de Waalse markt nog veel potentieel. Door te investeren in onze regionale aanwezigheid in Wallonië zullen we samen met bestaande en nieuwe partners en installers deze opportuniteit verder ontwikkelen”, zegt Bert Geerinckx, algemeen directeur Reynaers Aluminium.

Reynaers Aluminium, opgericht in 1965,  is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. De hoofdzetel is gevestigd in Duffel en het bedrijf telt 1.500 werknemers in 37 landen.