kruidvatmechKruidvat heropent op 26 februari zijn filiaal in de Nekkerspoelstraat 443 in Mechelen. De winkel sluit op 18 februari voor een week omdat hij net als alle andere filialen van Kruidvat wordt heringericht.

Tot de restyling van de Kruidvatwinkels werd besloten om er voor te zorgen dat klanten nog sneller vinden wat ze nodig hebben. Er komt nu bijvoorbeeld een aparte hoek voor (aanstaande) mama’s. Bovendien zorgt een nieuwe kassaopstelling ervoor dat de wachtrijen tot een minimum kunnen worden herleid.

Filiaalverantwoordelijke Nathalie De Rouck reageert enthousiast: “Ik vind het heel leuk om leiding te mogen geven aan dit volledig vernieuwde Kruidvatfiliaal. Mijn team is er helemaal klaar voor.”

Kruidvat telt meer dan 1.000 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in België en Nederland. Het motto van de keten is Steeds verrassend, altijd voordelig. De winkels bieden een ruime keuze van health- & beauty-artikelen, aangevuld met producten uit andere sectoren.