Woesdag 7 december wordt in aanwezigheid van de Mechelse burgemeester Bart Somers in de Mechelse Blokhuisstraat de eerste spadesteek gegeven voor het nieuwe kantoorgebouw van kunststoffenbedrijf Everlam. Dat wordt gerealiseerd door projectontwikkelaar Resolve.

Kurt Geens, bestuurder van Resolve en CEO van Groep Verelst, is bijzonder fier op deze samenwerking. “Dat we partners zijn, is uiteraard niet toevallig. We realiseerden eerder al het gebouw van Carglass® op het industrieterrein Mechelen-Noord. Nu we ook voor Everlam gaan bouwen, kunnen we alweer een bijdrage leveren aan de uitbouw van de lokale economie in onze regio. Dat doet deugd.“

Het ontwerp van het project is ook van Mechelse bodem. Architectenbureau Tecro en Krea tekende voor Everlam een hoogkwalitatief gebouw met een hedendaagse uitstraling. Het project bestaat uit een bedrijfsruimte met labo en kantoren van 2.522 m² voor Everlam en vijf extra bedrijfsunits van in totaal 1.715 m².

De vakbekwaamheid en ervaring van Bedrijfsbouw Verelst zijn een troef. Maar volgens CEO Kurt Geens zorgt Resolve (Real Estate Solutions Verelst) bij klanten als Everlam nog voor iets extra’s. “Wij bieden hen ook juridisch en financieel advies. Niet onbelangrijk bij dergelijke zware investeringen. Een partner als Resolve geeft Everlam het comfort zich te kunnen focussen op datgene waar zij echt goed in zijn: de productie van hoogwaardige polymere kunststof filmen.”

Het project moet klaar zijn tegen midden 2017.