jeepU wou altijd al eens rijden met een authentieke Willys Jeep, of u wilt uw klanten er mee verrassen? Dan kunt u vanaf nu terecht bij Rent-A-Willys in Hombeek.

Rent-a-Willys is een evenementen- en reisbureau dat een oud militair voertuig, en meer bepaald een Willys Jeep, de legendarische 4 x 4 van het Amerikaanse leger,  verhuurt en trips organiseert naar bekende sites met een oorlogsverleden, zoals Normandië en Bastogne.

“Onze voertuigen zijn perfect in orde gebracht. Ze zijn uiteraard ingeschreven als classic car, ze zijn verzekerd zoals het hoort en worden elk jaar onderworpen aan de technische keuring”, aldus Rent-a-Willys. “Maar het blijven natuurlijk oude wagens. Als u er één huurt, zit u zelf aan het stuur, maar om de rijervaring te optimaliseren, krijgt u een begeleider mee.”

De firma focust op particulieren, maar bedrijven zijn eveneens welkom als klant. “Ze moeten er wel rekening mee houden dat wij niet beschikken over een hele vloot wagens.”

Rent-a-Willys verhuurt desgewenst ook een volledige veldkantine (met Jeep, aangepaste muziek en persoon in uniform) of organiseert een roadtrip naar de Ardennen. Mét Willys, in weer en wind.