Voor het tweede jaar op rij gaan het ziekenhuis Heilige Familie in Reet en GO! TA Den Biezerd uit Niel samenwerken. 

De leerlingen Bio-esthetiek, Haartooi en Verzorging van de derde graad van de school krijgen op 13 oktober een rondleiding op de verschillende afdelingen van het ziekenhuis en volgen aansluitend een infosessie over het omgaan met patiënten in het daghospitaal. Een schoonheidsspecialiste licht de speciale noden van de patiënten toe.

De leerlingen zullen in de week van 17 tot 21 oktober de patiënten van het daghospitaal in de voormiddag verwennen met een handverzorging, gelaatsmassage en make-up. Het hoogtepunt van de actie is gepland op donderdag 20 oktober, de Dag van de Kanker. Dan zullen de leerlingen de hele dag in het ziekenhuis aanwezig zijn om de patiënten te verwennen en het onderzoek naar kanker onder de aandacht te brengen. Er zullen ook roze lintjes worden uitgedeeld.

Den Biezerd werd in september ook Think Pink partner. Wie toe is aan een andere haarsnit en een korter kapsel wel ziet zitten, kan op woensdag 18 oktober terecht in ’t Kappersschooltje tijdens de Think Pink dag.  Wie haar of zijn haar minstens 20 cm korter laat knippen, krijgt gratis een nieuw en modieus kapsel. Het haar wordt op de correcte manier behandeld zodat de organisatie Think Pink het kan gebruiken om er pruiken van te laten maken voor mensen die een chemobehandeling krijgen.