BORNEM – Reditech Engineering is op zoek naar extra ingenieurs en organiseert daarom een jobdag in Bornem.

Reditech Engineering uit Bornem is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in automatisering. Het bureau kende de afgelopen jaren een sterke groei. Reditech levert wereldwijd oplossingen aan bedrijven in fabrieks-, proces- en logistieke automatisering. Het van oorsprong Belgische bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Bornem en de recent geopende vestiging in Genk ook kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië. Om te kunnen blijven groeien, organiseert het bedrijf op de hoofdzetel in de Woestijnstraat in Bornem op maandag 4 december een jobdag in samenwerking met Accent.

Romy Langenus, HR Business Partner bij Reditech: “Onze medewerkers zijn onze grootste troef. Samen met onze klanten zoeken zij naar de beste oplossing binnen elke productieomgeving, waarbij kwalitatieve resultaten behalen in een constructief samenwerkingsmodel de belangrijkste drijfveren zijn. Om onze groei verder te zetten, zijn wij vandaag op zoek naar gemotiveerde ingenieurs met een grote passie voor automatisering. Tijdens deze jobdag zetten wij dan ook graag onze deuren open om toekomstige Reditechers te ontmoeten en hen mee te nemen in ons groeiverhaal.”

Binnen- of buitenland

Het is voor het bedrijf niet gemakkelijk om kandidaten met het juiste profiel te vinden, en zeker als het gaat om ingenieurs met ervaring. “Wij werken samen met meerdere uitzendkantoren, nemen jaarlijks deel aan acht of negen jobbeurzen, en proberen met initiatieven zoals deze jobdag in contact te komen met lokaal talent”, zegt marketeer Thijs Van Hoorick.

De ingenieurs die bij Reditech aan de slag gaan, kunnen zelf aangeven of ze vooral geïnteresseerd zijn in binnenlandse of buitenlandse projecten. “Maar als iemand aangeeft dat hij of zij graag dicht bij huis werkt of op kantoor, is dat ook perfect mogelijk.”

Geïnteresseerden dienen zich op voorhand te registreren via de website van Reditech. Zij worden tijdens een drankje en hapje uitgenodigd om hun kennis en visie op de toekomst van automatisering te delen.