Reditech Engineering is verhuisd naar Bornem

reditechReditech Engineering heeft zijn intrek genomen in zijn nieuwe Belgische hoofdkantoor. Dat bevindt zich in de Woestijnstraat in Bornem, vlakbij de N16.

Het contract voor de nieuwe kantoren werd ondertekend in april. De afgelopen maanden werden wat kleinere verbouwingen en aanpassingen uitgevoerd, en zopas werd het nieuwe Belgische hoofdkantoor in gebruik genomen.

Reditech is een internationaal ingenieursbureau, gespecialiseerd in automatisering. Het bedrijf heeft in België twee vestigingen, en verder zijn er nog kantoren in Nederland, het VK, Brazilië en Singapore.

Reditech is onder meer actief in de sectoren pharma, cleantech, water, voeding en (petro)chemie.  Het bedrijf werkt niet enkel automatiseringsoplossingen op maat uit, maar kan indien nodig eveneens zorgen voor detachering van ingenieurs, bijvoorbeeld om tijdelijke capaciteitsproblemen op te lossen. “Industry 4.0 , Industrial internet en Smart Manufacturing zijn termen die in onze sector zeer actueel zijn, maar het zijn bovenal termen die wij dagelijks in praktijk brengen”, aldus Reditech.