MECHELEN – Uitzendkantoor Recrewtment heeft op 29 januari een nieuw kantoor geopend op de Liersesteenweg 400 in Mechelen. “Mechelen is economisch gezien een regio met vele mogelijkheden.”

Het jonge Antwerpse uitzendkantoor Recrewtment, dat ruim twee jaar geleden werd opgericht, is snel uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met zes kantoren en een 30-tal medewerkers. Het bedrijf werkt verder aan de realisatie van zijn basisdoelstelling om een uitdager te worden op de Belgische uitzendmarkt. De opening van het nieuwe Mechelse kantoor past in deze strategie.

Gedelegeerd bestuurder van Recrewtment Andreas Pfeffer verduidelijkt de keuze voor Mechelen. “Vanaf het prille begin legt onze organisatie de nadruk op mensen. Dat onze innovatieve aanpak werkt, tonen de cijfers van de afgelopen jaren. In Mechelen openen we onze zevende vestiging. Mechelen was een evidente keuze. Het vormt de brug tussen onze vestigingen in Antwerpen en de Brusselse regio. Bovendien is het economisch gezien een regio met vele mogelijkheden.”

De expansiedrang van Recrewtment stopt hier niet. Later dit jaar worden nog nieuwe kantoren geopend. “Naast de verdere uitbouw van ons marktaandeel in Antwerpen willen we namelijk ook onze dekking in Vlaanderen verbeteren. Dit is cruciaal zodat we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen in hun behoeften.”

Technische profielen

Op lange termijn richt Recrewtment Mechelen zich op de brede Mechelse markt. Op de korte termijn gaat het kantoor van start met een duidelijke focus op de invulling van technische vacatures.

Jonas Errens, commercieel verantwoordelijke van de nieuwe vestiging, beschouwt dit als een logische keuze. “De vraag naar technische profielen is groot in heel Vlaanderen. We hebben bij Recrewtment een sterke expertise opgebouwd en zijn ervan overtuigd dat we lokale ondernemingen kunnen helpen bij het invullen van hun vacatures. Anderzijds sluiten we natuurlijk niet uit dat we onze klanten ook ondersteunen bij het invullen van hun aanvullende vacatures, bijvoorbeeld administratief, logistiek of financieel.”