Quares verkoopt Mechelse vastgoedprojecten

Hof van York.

Hof van York.

Quares heeft van verscheidene projectontwikkelaars een mandaat gekregen om hen bij te staan bij de verkoop van een aantal nieuwbouw- of renovatieprojecten. Daar zijn ook twee mooie projecten in Mechelen bij: het Hof van York, een opvallend boogvormig gebouw tussen de Dijle en de Sint-Romboutstoren met 15 gerenoveerde appartementen, en De Dromerij in de Rik Woutersstraat, met twee woningen, vijf appartementen en twee lofts.

Van de 15 appartementen van het Hof van York zijn er al zes verkocht. De oppervlakte varieert van 78m² tot 206m², met 1 tot 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een groot zuid-georiënteerd terras aan de achterkant van het gebouw, uitkijkend over een groen dak en met een panoramisch zicht op de Sint-Romboutskathedraal.

dromerijDe Dromerij is gesitueerd tussen de Veemarkt en de Munststraat, in de voormalige brouwerij Sint-Michiel. Die wordt omgebouwd tot een luxueuze residentie met respect voor de authenticiteit van de complexe gebouwenstructuur uit de 19e en de 20ste eeuw rond een binnentuin. De woningen, appartementen en lofts bevinden zich achter een poortgebouw. Elke unit heeft zijn eigen troeven en sfeer, en vanop hun terras hebben de bewoners zicht op het water.