MECHELEN – Lola Liza heeft Quares Facility Management, met hoofdkantoor in de Schaliënhoevedreef in Mechelen, aangesteld als facilitair beheerder voor de 113 winkels. Zo wil de keten, met vestigingen in onder meer Schelle, Lier, Heist-op-den-Berg, Boortmeerbeek en Mechelen, inzetten op het behoud van de beleving in de winkels.

Lola Liza, onderdeel de Belgische PP Retail Group, werd in 2001 gelanceerd. Momenteel telt deze keten 96 winkels in België, 10 in Frankrijk, 3 in Luxemburg en 4 in Nederland. Als retailer wil Lola Liza op een zo efficiënt mogelijke manier inzetten op het maximaal behoud van de beleving in hun winkels. De samenwerking met Quares biedt Lola Liza garantie op continuïteit en kwaliteit voor de opvolging van interventieaanvragen.

Nikkie Vannuten, Business Development Manager Quares: “De interventieaanvragen worden door de winkelbedienden ingegeven in Retaildrive en vervolgens afgehandeld door de Customer Service Desk van Quares. De afhandeling vindt plaats op basis van de gemaakte afspraken inzake mate van hinder. Voor alle hoogdringende problemen die gevaar met zich meebrengen of de verkoop verhinderen, biedt Quares 24/7 ondersteuning.”

Quares beheert meer dan 1.800.000 m² commercieel vastgoed.