MECHELEN – Op het bedrijvenpark Mechelen Campus heeft de kantoorruimte van Trend Micro een grondige opknapbeurt gekregen. Daarvoor deed de specialist in cyber security een beroep op Quares.

Het Mechelse kantoor van 250 vierkante meter van Trend Micro werd volledig onder handen genomen. De herinrichting werd daarbij van a tot z door het project management team van Quares gecoördineerd. “De werken zijn tijdens de zomervakantie begonnen en snel afgerond. De verstandhouding met Quares was dan ook altijd optimaal”, zegt Ingrid van Bergen, management assistente bij Trend Micro.

Modernisering

Trend Micro is wereldleider op vlak van internetbeveiliging, cloudbeveiliging, gegevensbeveiliging, virtualisatie, eindpuntbeveiliging en webdreigingen. Het bedrijf werd in 1988 in de Verenigde Staten opgericht en is vandaag met haar diensten in meer dan 20 landen actief. In Mechelen heeft Trend Micro ongeveer 10 jaar een vestiging.

“Alles is nu vernieuwd en heeft een veel modernere en open uitstraling gekregen”, legt Ingrid van Bergen uit. “Vanuit deze aangename en eigentijdse werkomgeving kunnen de 14 werknemers in Mechelen weer alles uit de kast halen voor onze klanten.”

Quares is een onafhankelijke vastgoedspecialist die voornamelijk in de Benelux actief is, en zich in vier pijlers specialiseert. Op de Mechelse Korenmarkt is de pijler wonen ondergebracht. De overige drie pijlers beheren, beleggen en innoveren, zijn op Mechelen Campus te vinden. Verder heeft Quares vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Luxemburg en Sint-Niklaas.