Qualivino lanceert magazine MOST

mostDe Lierse wijnhandel Qualivino is al 60 jaar een gevestigde waarde in België en biedt zowel particulieren als horecazaken en bedrijven een keuze uit meer dan 350 verschillende wijnen.

“We proberen voortdurend te innoveren door niet alleen ons productgamma in vraag te stellen, maar ook onze service te blijven verbeteren”, zegt Sébastien Verhelst. “Service is enorm belangrijk en daarom hebben we onlangs niet alleen onze webshop vernieuwd, maar we hebben deze week het eerste nummer uitgebracht van ons wijnmagazine MOST.”

“In het magazine willen we vooral achtergrondinformatie verstrekken aan wijnliefhebbers”, zegt Olivier Verhelst, broer van Sébastien. “MOST is veel meer dan een promotieblaadje, we willen echt educatief zijn. De eerste versie van MOST is in printvorm naar de klanten opgestuurd. Er is ook een onlineversie op onze website. Voor de teksten zorgen we zelf, samen met copywriters. MOST verschijnt voorlopig twee keer per jaar, maar het kan groeien. Qualivino bestaat 60 jaar, en de ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd, willen we doorgeven. Wij zijn vakmensen als het gaat om wijnen. Met dit magazine kunnen we de identiteit van onze firma versterken. Mijn broer Sébastien en ik zijn de derde generatie. In de loop van dit jaar nemen we waarschijnlijk de zaak over van onze ouders. We zoeken naar een nieuwe focus, naar iets wat ons onderscheidt van onze concurrenten, en die kennisoverdracht, onder meer via het magazine, kan daartoe bijdragen.”

Wat Qualivino zeker onderscheidt van andere wijnhandels, is dat het een eigen wijngaard heeft in Bergerac. Olivier Verhelst verdeelt zijn tijd tussen Qualivino in Lier en het wijndomein in Frankrijk.

Wie geïnteresseerd is in de wijnen van Qualivino, kan terecht op de proefdagen op 19 en 20 maart.