PwC kiest voor Carmasters

carmastersPwC, specialist in dienstverlening op het vlak van audit, fiscaliteit en adviesverlening, heeft de bandenservice van alle PwC-voertuigen toevertrouwd aan Carmasters. Het landelijke netwerk van bandenspecialisten, dat ook vestigingen heeft in Zemst (Profiel Tyrecenter Redant) en in Breendonk (Profile Tyrecenter Puurs)  zal alle nieuwe PwC-voertuigen bovendien uitrusten met vierseizoenenbanden. Dit is het eerste grote project rond vierseizoenenbanden sinds Michelin in het voorjaar de Cross Climate voorstelde.

PwC en Carmasters kozen voor de Michelin Cross Climate vanwege het gebruiksgemak en de maximale veiligheid. Er wordt geen tijd meer verloren met bandenwissels twee keer per jaar, en alle chauffeurs rijden veilig bij alle weersomstandigheden in ieder seizoen. Deze all-seasonbanden zijn uitgerust met het 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF) symbool. Dat toont aan dat voertuigen met deze banden ook mogen rijden in landen waar winterbanden verplicht zijn.

Om nog meer gebruiksgemak te garanderen, worden de banden van alle voertuigen bij levering van de fabriek meteen omgewisseld van zomerbanden naar vierseizoenenbanden. Al deze montages gebeuren door de mobiele service van Carmasters, waarmee op locatie kwaliteitsvolle bandenwissels kunnen worden uitgevoerd, gelijkwaardig aan een montage in een servicepunt.