Dienstenchequebedrijf Puuur, met onder meer een vestiging in Puurs, is op zoek naar 400 extra huishoudhulpen en organiseert daarom op donderdag 21 september een jobdag in heel Vlaanderen.

In totaal zijn er 400 vacatures in te vullen in de 19 Puuur kantoren. Met de wervingscampagne “Op zoek naar een toffe job dichtbij huis?” wil Puuur kandidaten aanmoedigen om te solliciteren.

Mannen en vrouwen

“Hoewel de job doorgaans met vrouwen geassocieerd wordt, groeit het aantal mannelijke collega’s gestaag. Puuur verwelkomt vrouwen én mannen, zowel jong als iets minder jong, en dankzij het flexibel werkschema zijn er heel wat mogelijkheden om deeltijds te werken”, zegt directeur dienstverlening Ilse Schepens. “Na een selectieprocedure kunnen nieuwe medewerkers meteen aan de slag. Ze kunnen rekenen op correcte loon- en arbeidsvoorwaarden, krijgen een contract van onbepaalde duur en worden tijdig betaald voor elk gepresteerd uur. In de regiokantoren wordt gezorgd voor persoonlijke begeleiding en vorming.”

“Neen, wij hebben geen kuisvrouwen, wel huishoudhelden! Een diploma is geen vereiste. Voor een Puuur huishoudheld zijn talent en goesting dé superkrachten”, vult Ilse Schepens aan.

Puuur heeft in de provincie Antwerpen kantoren in Puurs, Zoersel, Turnhout, Kapellen, Hoogstraten en Herentals.