huishoudhulpWat tien jaar geleden begon als Landelijk Dienstencoöperatief staat nu bekend als Puuur, en de tiende verjaardag van het dienstenchequebedrijf werd in Puurs gevierd.

Bij Puuur staat de klant centraal, zodanig zelfs dat het te zien is in de naam: “De extra U in Puuur staat voor u.”

Al langer dan een decennium verzorgt Puuur huishoudhulp bij particulieren via dienstencheques. De werking groeide heel snel, en momenteel worden vanuit 21 regiokantoren verspreid over heel Vlaanderen 2.800 huishoudhulpen uitgestuurd om te poetsen, te strijken, boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Deze ploeg medewerkers zorgt voor 15.000 klanten.

In Puurs werd de verjaardag uitgebreid gevierd. Niet alleen vanwege de naam van de gemeente, er is ook een regiokantoor gevestigd. “Vanuit het regiokantoor van Puuur in Puurs stellen we 81 huishoudhulpen te werk. Onze medewerkers krijgen een vast contract met gezinsvriendelijke uren. Ze werken dicht bij huis en bij dezelfde klanten”, zegt Marijke De Merechy, kantoorverantwoordelijke in Puurs.

“Naast een correct loon biedt Puuur nog extralegale voordelen aan en zorgen we voor een persoonlijke begeleiding en opleiding van onze medewerkers. We bedienen 700 klanten in Groot-Puurs, Bornem, Willebroek, Boom, Niel, Schelle, Aartselaar en Hemiksem. Onze klanten hebben een vaste huishoudhulp en rekenen op de persoonlijke service van onze kantoormedewerkers. Klanten betalen enkel met dienstencheques, Puuur rekent geen extra kosten aan.”