Puurs is op zoek naar een uitbater voor het forumcafé van het CC De Kollebloem, dat momenteel volledig wordt gerenoveerd. Het nieuwe cultureel centrum, waarvoor de plannen werden getekend door het Brusselse architectenbureau Plus Office, moet klaar zijn in de helft van 2018. Dan gaat ook het nieuwe forumcafé in het centrum open.

Puurs zoekt een uitbater met commercieel talent voor het café. “Het café opent samen met het totaal vernieuwde CC De Kollebloem in de loop van 2018. Momenteel hebben we nog geen concrete datum”, zegt Pieter Van Keymeulen, afdelingshoofd vrije tijd en samenleven van de gemeente Puurs. Bij hem kunnen geïnteresseerden terecht voor een uitgebreid dossier.

“Het café zal permanent open zijn, volgens de behoeften van de gebruikers van het cultureel centrum, en ook bij extra activiteiten en events. Hoeveel mensen er zullen werken, hangt af van de uitbater en de manier waarop hij/zij de uitbating wil aanpakken. De uitbater beheert het café en de naastgelegen bistro/resto en zorgt eveneens voor de dranken in het volledige cultuurcomplex, inclusief receptieruimte en tentoonstellingsruimte.”

Kandidaturen kunnen worden ingediend tot 28 augustus.