Ruim een jaar nadat de gemeente Putte en de streekintercommunale IGEMO de vernieuwde KMO-zone Klein Boom hebben geopend, heten beide partijen en Voka – Kamer van Koophandel Mechelen donderdag 27 oktober officieel De Cock Interieurschrijnwerk welkom als het eerste bedrijf op dit nieuwe lokale bedrijventerrein.

De verwelkoming vindt plaats bij de gerenoveerde en uitgebreide meubelzaak Puur Wonen van zaakvoerder Bert De Kepper, die als gastheer van Voka@Putte tegelijk alle ondernemers van Putte en hun gemeentebestuur ontvangt om van gedachten te wisselen.

Dit ontmoetings- en netwerkmoment voor ondernemers is een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, dat in nauw overleg met de gemeente Putte is georganiseerd. Voka@Putte past in een langer lopende reeks van overlegmomenten, die ondernemers de kans geeft op direct contact met hun lokale beleidsmakers. De bijeenkomst gebeurt telkens in aanwezigheid van een aantal leden van het college van burgemeester en schepenen, die de verantwoordelijkheid dragen voor domeinen die voor ondernemers relevant zijn.

Extraatje is deze keer de verwelkoming van De Cock Interieurschrijnwerk, het eerste operationele bedrijf op het nieuwe Klein-Boom. De volgende maanden en jaren zullen zich nog meer ondernemingen vestigen op de site van de voormalige steenbakkerij en boomkwekerij. Die is met een uitbreiding van 6,30 hectare omgevormd tot een duurzaam, milieuvriendelijk bedrijventerrein.