Frederic Dykmans. © Pure-Events.

PUTTE/MECHELEN – Pure-Events, evenementenorganisator uit Putte, verhuist begin december naar het Mechelse ondernemershuis Oh!. Voor het jonge bedrijf opent deze verhuis tal van mogelijkheden.

Pure-Events, tot nu toe een eenmansbedrijfje, werd twee jaar geleden opgericht door Frederic Dykmans en is gevestigd in Putte. Het is een eventorganisator die niet alleen personeel levert voor categring en onthaal, maar desgewenst ook de volledige organisatie van het event op poten zet. Dat kan gaan van licht en geluid, podia, artiesten en catering met of zonder dranken tot aankleding van de locatie en bloemen.

“Tot nu toe regel ik alles nog alleen, van recrutering van de crew tot planning”, zegt Frederic Dykmans. “Maar we willen groeien, en daarom heb ik besloten om het bedrijf van Putte te verhuizen naar het ondernemershuis in Mechelen.”

Voordelen

De nieuwe locatie, waar Pure-Events vanaf begin december te vinden zal zijn, heeft volgens Frederic tal van voordelen. “We staan binnenkort niet alleen dichter bij de meeste klanten, maar vooral ook dichter bij onze crew. We hebben momenteel een poule van een vijftigtal personen, waarvan 95% studenten die we kunnen inzetten op evenementen. Deze poule kunnen we beter uitbouwen in een opkomende studentenstad.”

En het Oh! heeft nog een bijkomend pluspunt. “In het Ondernemerhuis hebben we ook de mogelijkheid om opleidingen te geven, zodat we steeds optimaal getrainde medewerkers kunnen inzetten op onze evenementen.”