PubliplusHet Mechels reclamebureau Publiplus bestaat vijf jaar en viert dat op een aparte en lovenswaardige manier.

Het bureau van zaakvoerder David Jacobs wilde ter gelegenheid van zijn verjaardag een goed doel project een marketing- en publiciteitscampagne aanbieden ter waarde van 5000 euro, onder het motto ‘Iedereen heeft recht op een goede naam en de juiste uitstraling’.

Het bureau koos ‘Ons Steentje vzw’ uit om het originele en nuttige cadeau te ontvangen. Ons Steentje is een organisatie die het eerste aanspreekpunt is voor ouders van ernstig zieke kinderen. “Voor deze organisatie zullen we grafische opdrachten uitvoeren ivm de uitstraling van de vzw naar de buitenwereld, advertenties maken, campagnes opzetten (zoals bv. nu op Facebook) en vele andere initiatieven. We zullen ook drukwerk uitvoeren en online ondersteuning geven voor hun website & social media. Kortom, we gaan heel de vzw wat opfrissen en een nieuwe uitstraling geven. Dit leek ons het perfecte cadeau om ons vijfjarig bestaan te vieren en ons bureau stevig op de kaart te zetten”, aldus David Jacobs.

Pieter Van Reeth, voorzitter van Ons Steentje vzw, is uiteraard zeer dankbaar voor dit geschenk. “Via Marika, de bezieler achter de FUCK cancer party’s, kwam ik in contact met David van Publiplus. Beiden delen we een droevig verhaal net zoals de mensen die we begeleiden. Droevig wil echter niet zeggen dat we bij de pakken blijven zitten want hij gaf me al snel weer extra motivatie om er tegenaan te gaan en te ijveren voor dat Vangnet zodat elke ouder bij zijn levensbedreigend ziek kind kan blijven en we ze kunnen ondersteunen. Hij is alvast in actie geschoten ten voordele van Ons Steentje en dat kan ik enkel toejuichen.”